Forside

Healing er for ALLE, hvad enten du blot ønsker en stille stund med velvære og selvomsorg, eller du ønsker at arbejde dybere ind i dine lag og gøre op med ubalancer og uhensigtsmæssige mønstre. Du skal bare tage imod, så arbejder healingen i din krop både under og efter en session.

Healing er en meget blid behandlingsform, der renser og afbalancerer energierne i kroppen og kan opløse blokeringer og karmiske mønstre. Der sendes lys ind i cellerne, og dermed øges vibrationen i vores energi, og der skabes et bedre flow i kroppen, og de fleste oplever en større følelse af helhed og balance. Selve healingen føles meget afslappende, og de fleste føler sig efterfølgende lettere og bedre tilpas i kroppen. Jeg havde på et tidspunkt fornøjelsen af at heale en skøn sensitiv 5-årig dreng i et forløb, og hver gang han kørte hjem, sagde han:“Ih mor, jeg blev lige renset. Det føles dejligt og kildede lidt i maven”.

Healing er groundende og giver bedre jordforbindelse og en større kontakt til dig selv. Den kan over længere tid øge din bevidsthed, så du ser dit liv, dine mønstre og relationer på en ny måde, og når du arbejder med dig selv, vil du på sigt opleve, at du kommer til at stå stærkere i din egen energi, og at mange ting i livet vil føles lettere.

Ordet Healing betyder at gøre hel, men det er IKKE et quickfix. Mange af os kommer fra en barndom, hvor vi ikke blev set og rummet og ikke måtte udtrykke os. Vi lærte at tilpasse os og undertrykke vores følelser, så mange går rundt med dårligt selvværd, blokader og dybt forankrede uhensigtsmæssige og ubevidste mønstre og overbevisninger. Vi har lært ikke at mærke os selv.

Derfor tilbyder jeg healingsforløb, der er en rejse ind i dig selv, hvor din bevidsthed øges, og der skabes plads og rum til, at du kan mærke dig selv og se ind i de fastlåste mønstre, du har både i forhold til dig selv og andre. Derved kan du slippe ud af den ubevidste frygt og kontrol mange oplever at sidde fast i, og det giver dig mulighed for at se dig selv med mere kærlige øjne.

En healer er ikke en, du går til for at blive healet -
En healer er en, der hjælper dig med at finde nøglen i dig,
så du bliver i stand til at heale dig selv
 

Det er meget forskelligt, hvordan folk oplever healing. Nogle mærker energierne som varme- eller kuldebølger, nogle oplever at se farver, billeder eller symboler, nogle føler de bliver helt lette og nærmest svæver, mens andre bliver helt tunge i kroppen eller falder i søvn. Uanset om du mærker eller oplever noget undervejs, eller du falder i søvn og stempler helt ud, så virker healingen præcis, som den skal, og jeg har aldrig oplevet klienter, der ikke følte sig lettere og mere afslappet efter en healing. Er du spirituelt anlagt og ønsker en større kontakt til din sjæl og den spirituelle verden, er healing et rigtig godt redskab til at skabe denne kontakt.

Når jeg healer, arbejder jeg altid kanaliseret og intuitivt, hvilket vil sige, at jeg mærker og bliver guidet til, hvor der skal heales, og der er aldrig to healinger, der er ens. Tingene kan ligge i mange lag, og energierne kan kun heale på det, du selv er klar til at slippe. Hvis du ønsker det, er det muligt at få kanaliserede beskeder fra dine guider og skytsengle i starten af healingen.

Forside1

Healingens Vej                                       Åbningstid:
Palmelunden 21                                              Mandag, tirsdag, onsdag og fredag 9-17 - Torsdag 15-18
2630 Taastrup                                                 Gratis parkering og bus lige til døren

Forside2